Rezeki Dari Langit

0% of 100
RM 19.00 RM20.00 -5%
Kod Produk: #9789830979366
Status: In Stock
Berat: 0.220kg | 141 Mukasurat
Stok: 23 unit
+ BELI SEKARANG
Sinopsis & Review

​​Tajuk : Rezeki Dari Langit


ISBN : 9789830979366


Penerbit : Galeri Ilmu


Penulis : Ida Hani Ali


Muka Surat : 142 m/s


Halaman : Hitam Putih 


Tahun Terbit : 2021


Format : Softcover


Berat : 0.22 kg


Dimensi (Cm) : 21.5 cm x 14 cm x 1 cm 


 


SINOPSIS: 


 


Bagaimana ingin mengetahui konsep rezeki yang sebenar? Di dalam buku ini ada dinyatakan jawapannya. Jawapan yang diberi oleh penulis sangat mudah dan disampaikan dengan gaya yang sangat santai.


Buku ini mengajak para pembaca mengenal Pemberi rezeki, iaitu Allah Taala. Kemudian, barulah penulis membuka minda pembaca tentang rezeki yang sebenar. Allahuakbar! Rezeki paling mahal ialah nikmat iman dan Islam.


---


"Bagaimana ingin mengetahui konsep rezeki yang sebenar? Di dalam buku ini ada dinyatakan jawapannya. Jawapan yang diberi oleh penulis sangat mudah dan disampaikan dengan gaya yang sangat santai. Bagi saya, buku ini mengajak para pembaca mengenal Pemberi rezeki, iaitu Allah Taala. Kemudian, barulah penulis membuka minda pembaca tentang rezeki yang sebenar. Allahuakbar! Rezeki paling mahal ialah nikmat iman dan Islam."

Puan Rohamiah Muda

Perantis Akademi Bonda Nor

Penulis buku Berdamai Dengan Takdir,


Indahnya Hidup Bertuhan dan Allah Sayang Kita
"Melalui rangkuman kisah-kisah benar yang disusun bersama logik akal dan gerakan hati oleh penulisnya, sifat buku ini mendorong kita peka kembali pada apa yang sepatutnya diperhatikan.

Cerita bengkok yang diluruskan.

Cerita kabur yang diperjelaskan.

Cerita sukar yang dimudahkan.

Cerita berat yang diringankan.

Setiap halaman buku ini adalah rintik hujan yang membasahi fikiran kita dan menjernihkan kembali pandangan terhadap satu-satu yang utama dan yang diutamakan dalam kerja kita ketika mengurus 'dunia' dalam tangan." Insya-Allah,

Tuan Zamri Mohamad

Jurulatih Penulisan


 

Komen